Profilbilde Nice but naughty 12-04-23, 12:27
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 30 / 0 / 0

Erfaringsmessig så foretrekker jeg faktisk å date menn som har barn, fordi da har de gjerne en forståelse for hvorfor barn blir prioritert over alt annet! Jeg har ungen min annenhver uke, og  som regel mye som skjer, og har ikke all verdens tid, lyst eller mulighet til å prioritere så mye annet den uka hun er hos meg. I tillegg kommer jeg nok til å bli boende der jeg gjør en stund fremover, fordi jeg ikke vil ta ungen ut av sitt miljø, og det er nok lettere å forstå dersom man har barn og tilsvarende samme tilnærming til den problemstillingen ☺️

Nå som jeg har blitt såpass "gammal" som jeg er, så hadde det nok vært utfordrende å date en fyr uten barn som ønsker seg egne, siden jeg helt ferdig med reproduksjon 😜

Jeg hadde også rynket litt på nesa dersom han hadde 5 unger med 5 forskjellige damer 😂 Og spesielt dersom han ikke hadde kontakt med noen av dem- det hadde vært et rødt flagg for min del 😳

Idaho? No, U da ho! 

Profilbilde LittleDevil 12-04-23, 12:31
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Nordland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Ser egentlig ikke noe problem me det, så lenge alle parter er komfortable med det.

Ta mæ særiøst, eller...særiøst ta mæ 😇

Profilbilde Slettet bruker 12-04-23, 12:44
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Nice but naughty

Tja, har man 5 unger med 5 forskjellige damer og ikke har noe kontakt med dem da tror jeg jaggu en sånn fyr hadde vært mere nyttig i sædbanken en i et forhold 😜

You can be alive but only when you let passion take over is when you feel alive.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Nice but naughty 12-04-23, 12:50
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 30 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Sydenstemning82

😂🙈😂🙈

Nå var vel 5 bare et tall jeg slang ut, men hadde nok rynket på nesa om det var 3 stk også 😅 Og hadde nok forlangt en forklaring dersom han hadde barn, uansett antall, dersom han ikke hadde kontakt med de(m) 😉 Kan være årsaker som kan aksepteres, men også noen grunner jeg ikke hadde akseptert... Sæddonor hadde vært forståelig 🤪

Idaho? No, U da ho! 

Profilbilde june 12-04-23, 13:06
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Rogaland Stavanger
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Har ikke peiling. Er ikke akkurat lett å bli kjent med folk med barn.. 

Profilbilde Slettet bruker 12-04-23, 13:28
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg vil da tro at det spørs heelt hvor i livet den andre parten er.
Om noen har barn er det absolutt ikke en dealbreaker for meg, men for min del så vet jeg jo at jeg selv ønsker barn selv i fremtiden f.eks.

Som flere har nevnt så er det uheldig at du føler på det, men det kan også være at enkelte ikke vil påta seg et ekstra "ansvar" selvom det kanskje aldri blir forventet fra din side. Men et barn medfører automatisk mer ansvar, man kan ikke være i et forhold med noen med barn og avskrive det barnet helt og late som at det ikke eksisterer 😅

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Agilis 12-04-23, 14:17
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Jessheimjenta88

Ja det går helt fint og ser ikke problemet med det. Den andre veien er min erfaring at når barn nå er mere enn 50% til meg så blir jeg skydd som "pesten" fordi det bare er damens rett å ha barn da gjerne på fulltid og at jeg som mann egentlig ikke burde ha barn eller samvær med dem. 

En annen ting er de som da er interesserte i noe mere skal dra inn både barn og familie i denne datingprosessen allerede i date 5.

Når det er sagt så finnes det seriøse menn med barn som ønsker noe mere enn bare et par knull, men da må man være litt fleksibel slik at man kan bruke de stundene som man er ledig for å pleie forholdet på en slik måte at BEGGE blir fornøyde. 

Det å ha et godt forhold til barnets mor er en utfordring da vi har et rettssystem og en praksis rundt samværssabotasje som premierer den som saboterer og så lenge den gulrota ikke fjernes vil det aldri være noen god dialog på barnas premisser. Så dette er dessverre et punkt du er nødt til å bare akseptere finner sted, men jeg skal være enig i at han ikke trenger å lufte sine tanker så ofte om dette, men at du også kan være en god partner som både lytter og forstår det han gjennomgår noe fåtallet gjør. 

Overnevnte her er dessverre en av grunnene til at menn ikke ønsker noe fast og heller vil bare bruke deg fordi når du knytter bånd blir det mere alvor og større fallhøyde. 


Profilbilde Slettet bruker 12-04-23, 15:54
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Trøndelag Steinkjer
Kjønn: Kvinne
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Jessheimjenta88

Du med såpass små unger som ti år vil helst ha en uten barn?

Tenker du ikke på det at unger generelt blir styr for barnløse mennesker, uansett hvor gamle de er, i og med det at kjæresten forventer at man skal bruke penger og tid på dem?

Profilbilde Jessheimjenta88 ID-Verifisert Trådstarter 12-04-23, 16:07
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Akershus Ullensaker
Kjønn: Kvinne
Rating: 9 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Reverie

Jeg må faktisk krype til korset her. Han er 11, ikke 10 🙈😅  blir 12 i år. De andre er 13 og 15 år. Så vil ikke påstå at jeg har små barn. 

Som sagt må han gjerne ha barn, men da ikke yngre en mine. Og ja, jeg vil aller helst ha en uten barn. Fordi jeg har prøvd meg i stemor rollen, og det var absolutt ikke noe for meg. Kan godt vær at en annen partner gir en helt annen opplevelse, men utifra erfaringen jeg har frister ikke stemorsrollen til gjentakelse. 

Litt usikker på hvilke forhold du har hatt eller hørt om, men jeg kommer aldri til å forvente at en kjæreste bruker penger på mine barn. Jeg tjener da egne penger som jeg uten problem både kan, vil og bruker på egne barn.

Og jeg vil ha en kjæreste, ikke en stepappa. Er en vesentlig forskjell.  Jeg forventer ikke at en person skal rokke om på sitt liv eller sine planer for å passe inn i mitt og barnas liv. Har han lyst, og det faller seg naturlig. Ingenting er bedre. Ellers har jeg barna annenhver uke. Da får en evt kjæreste annenhver uke med meg alene hvis man ønsker det sånn. 

Profilbilde Slettet bruker 12-04-23, 16:45
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Trøndelag Steinkjer
Kjønn: Kvinne
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Jessheimjenta88

Vel, vi får håpe du finner en singel fyr som takler tilværelsen som stefar til to (snart tre) tenåringer. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.