Profilbilde Mariustrh ID-Verifisert Trådstarter 18-05-23, 20:14
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0


Å ha god kondisjon og utholdenhet kan være en fordel, men det har også være problematisk i visse situasjoner. Det ble ubehag med tidligere kjæreste hvor hun opplevde ubehag på grunn av lengden på samleie. Er det da viktig å kommunisere åpent og ærlig med henne om dette? Kunne vi sammen ha utforske alternative måter å oppnå intimitet og tilfredsstillelse på? Å involvere en sexolog eller terapeut kunne det ha være nyttig for å finne løsninger som passet for oss begge? Er kommunikasjon og gjensidig forståelse er nøkkelen til et sunt og tilfredsstillende seksualliv? 

Profilbilde Prudence 18-05-23, 21:45
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestfold Tønsberg
Kjønn: Kvinne
Rating: 32 / 0 / 1

Å ha god kondisjon og utholdenhet betyr neppe så mye i senga. Begge vi anser oss som godt trent, men kan være helt utkjørt etter 10 min. Grunnen er orgasmer, som noen ganger er så sterke at de tapper oss for energi. Da må vi ha en liten timeout,  før det klart for neste etappe 😉

Kommunikasjon er veien å gå , uansett om det gjelder sex eller andre ting. Hadde folk brukt tid på å prate sammen,  hadde man unngått mange problemer som får lov til å bygge seg opp over tid. 

A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality

Profilbilde Lovelis 18-05-23, 22:41
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 18 / 0 / 0

Har selv vært mye opp og ned i vekt og kondisjon gjennom årene, ingen tvil om at det er enklere å være aktiv over lengre tid i senga når man er lettere og sprekere. Så for meg henger det absolutt sammen med en sannsynlighet for bedre sex. Men det er så mange andre faktorer også for sexkvaliteten, så god form er overhodet ingen garanti. Har jo hatt sex med menn i relativt dårlig form også, det kan være like digg det. Men som oftest klarer de ikke jukke like lenge som jeg kan tenke meg 😉

Hvis god form har medført dårlig sex fordi det har vart for lenge, da vil jeg peke på mangelfull kommunikasjon ja. Enten det er fordi man blir sår, eller fordi man blir lei, så bør man si fra før det kommer dit. Og hvertfall gjøre tiltak for å ikke havne der en gang til.


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Liebherr VIP 18-05-23, 22:53
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Par
Rating: 4 / 0 / 0

Om du er for utholdende så du sliter med å få orgasmer så kan du prøve om de kremene det reklameres for blandt annet hos Kondomeriet kan hjelpe. De skal visstnok gi økt følsomhet i penis. Enkelte stillinger øker også stimulansen så er viktig å kommunisere med partneren og finne løsninger 😊

Profilbilde Beverpelsern 18-05-23, 23:56
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Penetrering over lengre tid krever fort litt glidemiddel for damer. Greit nok at de blir våte eller plaskvåte, men det krever litt for å holde det løpende vått hele tiden i timesvis liksom, det er tross alt bare en slags organisk vannbasert glidemidel og ikke noe Formula One 5W60 som holder 30.000 km.  Så kommunikasjon om at her trenger vi en bitteliten pause eller litt ekstra glid nå og da så kan morroa fortsette.

Men så har man den faktoren om at noen trenger en jevn stigning fram mot utløsning og ikke at det drar ut i tid. Og man må være varsom som mann med å bytte stillinger da det kan gjøre at damer ramler omtrent tilbake til start på stimulansstigen ved hvert stillingskifte. Det er ikke lett å vite akkurat hva som er greia i forskjellige stadier av morroa.

Livet er best ute'n klær

Profilbilde MrJuvikingen 19-05-23, 03:06
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Trøndelag Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Kondisjon og utholdenhet kan byttes ut med tålmodighet.. Altså, vi kan ha like mye, eller kanskje mere nytelse av å ikke ha det for travelt. Men utholdenheten min.. økes i et godt opphissende forspill, så jo mere tirret jeg blir, jo lengre klarer jeg å holde ut. Det går jo superfort å bli kåt.. men jeg liker jo at vi tirrer hverandre, til vanvidd av opphisselse i forspillet. Nesten som post-orgasme, men vi lar orgasmen vente litt på seg. Og det er den ereksjons følelsen, av å være så umenneskelig kåt og opphisset over tid som jeg liker så godt..

Og de gangene hun stopper i tide(over edge), og gir meg en svak utløsning med noen dråper blir jeg mye mere utholdende etterpå. Så å bruke litt tid og tålmodig tirring, av å kose, kysse og lette litt på trykket er min "vinner" oppskrift😁

Kjappiser forekommer jo, men da er vi jo allerede steinkåte og utålmodig med klærne på. Men også her er jeg lite utholdende, for jeg kommer fort. Så jeg er litt avhengig av å hjelpe dama først.. så jeg skulle ønske det fantes et middel som har motsatt effekt av orgasmekremen🙈

Gjensidig kjærlighet og gøy i hverdagen, får ofte senga til å knirke litt ekstra om kvelden🤭😘❤️️

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Agilis 19-05-23, 08:22
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg føler at disse to ikke har stort sammen å gjøre. Du trenger ikke ha den rare formen for å holde lenge i senga.

Jeg har erfart at noen liker lang penetrering mens andre liker kortere. Jeg gjør begge hvis dama setter pris på det. 

Hvis man må dra onn ekstern hjelp i forholdet så mener jeg bestemt at det på ingen måte er hverken god partner eller riktig partner. 


Profilbilde Slettet bruker 19-05-23, 08:58
Medlem siden: Apr 2023
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 2 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Flaks det ikke er opp til deg å bestemme eller dømme andre for valgene di velger å ta!!

Profilbilde MischiefsAlike 19-05-23, 09:16
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Så du av medisinske grunner får problemer med at flaggstanga ikke retter seg ut i full lengde, men trenger litt kjemisk bistand for å oppnå gamle høyder så er det ikke hos deg problemet ligger, du har bare feil dame? 🤔

Beklager avsporing i tråden, OP. Når det gjelder opprinnelig tema så kan jeg bare si meg enig med mange andre i tråden. Det viktigste er kommunikasjon, både i forveien og underveis. Jeg har tatt meg i å stusse på om folk ikke snakker sammen eller om det er temaer for flaut å ta i sin munn, enn om man i hetens øyeblikk ikke har problemer med å ta munnen full av annet enn ord. Jeg har selv utfordringen at jeg enten holder lenge eller ikke kommer i det hele tatt, (og jeg er for øvrig ikke i spesielt trent form🙈😅) og de partnere jeg har hatt de siste årene blir alle litt satt ut av hvor åpent og uanstrengt jeg snakker om sex. Alle er like enige om viktigheten av kommunikasjon, også underveis, men selv om man innstiller seg på å lære hverandre å kjenne, så svikter det ofte likevel underveis når man så skrider til verket. 

Profilbilde Agilis 19-05-23, 09:54
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde MischiefsAlike

Nå tenkte ikke jeg på viagra eller noe slikt, men mere en samtaleterapaut for å få orden på kommunikasjomen og forholdet. Jeg for min del forlater forholdet når det ikke gå å snakke seg frem til en løsning. Sånn sett er mange feil dame, de bare ikke ser det selv. 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.