Profilbilde AnonymBrukeren 30-05-23, 19:48
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde bergenstøsen

Jeg tror det er nykker en del har. De fleste som er på denne siden tror jeg ønsker å snakke (sikkert noen som bare vil være her).

Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger 30-05-23, 19:51
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde AnonymBrukeren

Noen liker å bare være her og kikke. Noen liker å være mer sosiale i forum. Noen liker å vise deg frem. Og noen tror dette er et sted for smaksprøver og der alle skal få prøve det de ønsker når de ønsker. De siste blir nok veldig skuffet. 



❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Profilbilde KrydderPetter VIP Moderator 30-05-23, 20:00
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Ringerike
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Der hvor det avtales «Møtes, så skal det pules», kan vel ha et høyere innslag av «kalde føtter, flykt» hendelser. 

Det er jo opp til hver enkelt hva slags første møte man ønsker. Jeg tror det er mange færre kalde føtter i de tilfellene man bare skal møtes over en kaffe eller en øl, uten øvrige «forpliktelser». 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Matheo ID-Verifisert 30-05-23, 22:27
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Telemark Annet
Kjønn: Mann
Rating: 10 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde KrydderPetter

Veldig bra skrevet, og jeg er enig, men jeg synes likevel at man skal si fra på en eller annen måte om man får kalde føtter. Det holder for eksempel med "Sorry, men det kom noe i veien". 

Og ja, jeg forstår veldig godt at man ombestemmer seg, eller ikke tør å møtes, spesielt hvis det er typ rett på sak som er planlagt.

Jeg er kresen og "kritisk" på hvem jeg ønsker å møte, og det synes jeg er lurt.  Har bare gode erfaringer fra denne siden og lignende, og har fått noen veldig gode relasjoner på grunn av det. 




Life is short, and we should respect every moment of it

Profilbilde Liebherr VIP 30-05-23, 22:37
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Par
Rating: 4 / 0 / 0

Det handler om å vise respekt for andre synes vi. Om man får kalde føtter så vær ærlig og si at sorry men dette føles feil nå. Da får ihvertfall vi respekt for vedkommende og om de da senere angrer på avgjørelsen og tar kontakt så får de gjerne en sjanse til 🤗

Profilbilde gjæviksnella 30-05-23, 23:17
Medlem siden: Mai 2023
Fylke: Innlandet Gjøvik
Kjønn: Kvinne
Rating: 0 / 0 / 0

Det ER veldig mange her inne som aldri har som intensjon om å treffe noen selv om de sier det. 

De vil bare ha en samtale å runke til.  Eller kanskje noen vil ha bekreftelse. Noen vil bare fylle kjedelig tid med til chatting med hvem-som-helst. 

Apropos runkeprat... Jeg har flere ganger blitt spurt "Så....fortell meg om sexlivet ditt?" ... altså... 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Frank VIP ID-Verifisert 31-05-23, 00:43 Potetsekk
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Synd at så mange skal ødelegge for oss seriøse, festningen for oss som prøver og treffe folk blir bare vanskeligere og vanskeligere og penetrere XD Men slik er det irl også, noen er bare slik!



Profilbilde Prudence 31-05-23, 12:59
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestfold Tønsberg
Kjønn: Kvinne
Rating: 32 / 0 / 1

At folk ikke møter opp til avtalt treff er som nevnt av flere her en stor uting.  Vi har opplevd det flere ganger, og da er det ikke treff for sex, men rett og slett et kjemitreff over en kaffekopp. 

Hvorfor folk ikke møter opp ? Noen får selvsagt kalde føtter,  noen har egentlig aldri intensjon om å møte, noen vet at de seiler under falsk flagg og vet at de blir avslørt osv. Uansett så er det god folkeskikk å gi beskjed, uansett grunn til ikke å møte.

Når det gjelder høflighet og respons på meldinger, så er det mange grunner til at noen ikke får svaret de ønsker. Flere her har påpekt "hjernedøde " meldinger som ikke fortjener svar, men du har også mange som begynner hyggelig,  som fort viser en annen side av seg selv. 

Et eksempel er vår egen innboks. Du har de som vil ha noe å runke etter, ved å spørre om våre fantasier i første melding. Du har de som vil over på snap med engang for flere bilder. Vi har pule nå, sprute på brystene deres osv. De som sender "lyst på besøk nå ?" Selv om vi aldri har snakket med personen før. De som aldri gir seg selv etter flere nei. Dickpicks uten at vi ønsker det. Listen er uendlig lang på personer som ikke innbyr til videre kontakt. 

At menn og også par ikke gidder å bry seg om hva som står I en profil tekst eller annonse,  kommer frem svart på hvitt hver eneste dag.  Ta en titt på f.eks kvinne søker mann , og se hvor mange av de som IKKE passer til kriteriene som faktisk svarer.

Det blir også nevnt at de fleste som er på generelt prat oppfører seg,  og liker å fremstå forståelsesfull.  Ja absolutt gjelder dette de fleste, men også her har vi menn som viser en annen side av seg selv når innboksen besøkes. Vi kan ikke annet enn å flire da noen virker så formanende og kommer med gode råd til oppførsel,  da vi ikke får svart de fordi vi er blokkert fordi de ikke fikk snøret I bunn.

På en slik side vil det alltid være menneske med forskjellige intensjoner,  men 90% er hyggelige og respekterer et nei. Flere vi har truffet og mange vi har hatt fine samtaler med😀 Dessverre er det her som andre steder, at noen få ødelegger helhetsinntrykket for mange.

A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality

Profilbilde Dinkoppte ID-Verifisert 31-05-23, 13:41
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 2 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Prudence

Det virker rett og slett slitsomt å være kvinne her inne. Så mye ugress (og brennesler) dere må pløye gjennom for å finne noe som kan ligne en velduftende blomst.  

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.