Profilbilde Agilis 28-06-23, 09:33
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Stella

Jeg sier at hennes vagina er noe hun ikke kan gjøre noe med og den er slik naturen har skapt henne akkurat på samme måte som hans penis. 

Hva gjør du den dagen kommer når den mannen du henger med ikke klarer å komme inni deg? Normalt begynner de å tenke "hva er galt med meg og tenner han ikke nok på meg"?

Jeg tenker man skal være veldig forsiktig med å kommentere og statuere eksempler når man kommer til slike såre tema. Det var ganske åpenbart at han hadde opplevd akkurat det flere enn en gang. 


Profilbilde Agilis 28-06-23, 09:45
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Missred

Det som skrives her er at hun dumper han fordi han har liten penis og han gjøres oppmerksom på akkurat det han smertelig er klar over.

Han har ikke dumpet henne og gjort seg opp noen formening om at hun er hverken vid eller trang. 


Profilbilde Stella 28-06-23, 10:53
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Med utdanning innen helse kjenner jeg sakens gang når det kommer til aldring og potens.                                                        Jeg gjetter bare her, men det er jo langt andre ting vi gjør seksuelt som fortsatt kan gjøres  minus potens. Nå snakker vi om hva vi gjør i er fast forhold. Denne posten handlet om forventninger og hva som har skjedd i et ONS. Jeg er ganske sikker på at de fleste har andre kriterier og fokusområder i begge situasjonene. 

I tidligere kommentar virket det som du skilte mellom liten penis og vid fitte som om det var to forskjellige scenarioer.  Jeg mener det skal være innenfor å takke nei til sex pga liten penis. Jeg mener også det skal være innenfor å takke nei til sex dersom du oppdager under forspill at dama liker å varme opp med 4 fingre og du tenker det er lite der å hente. Har man ikke lyst så har man ikke lyst. Det er ingen poeng i å presse seg til å gjennomføre når man ikke har lyst. Ikke en gang bare for å være «høflig».


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Lovelis 28-06-23, 11:07
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 18 / 0 / 0

Nå dras vel denne fjøra her ut til å bli en hel hønsegård eller? Skjønner ikke hvorfor TS ble så hardt kritisert. Tråden handler om ONS-historier med en twist, at noe litt spesielt skjedde. TS skriver også at hun stod flau igjen, altså har hun både sagt at dette var en situasjon utenom det vanlige, og at hun ikke var spesielt stolt av den. Da er det vel ingen grunn til å starte krenkorama over penisstørrelse 🧐 Tror alle voksne mennesker skjønner at TS selv ikke syntes dette var den beste måten å komme seg ut av den situasjonen på, nettopp derfor nevnt i denne type tråd.

move on, tilbake til trådemnet. Ellers har vi så lite tråder om penisstørrelse at vi kan alltids starte en egen avlegger om det 😇

Profilbilde Stella 28-06-23, 11:09
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Missred

Virker som folk glemmer å ta med slike greier i beregningen. Hvor fuktig det er, hvor i syklusen (hormonelt) hun er, hvilken vei penis kurver for å nevne noe.  Folk glemmer også at vagina er veldig elastisk, laget for å kunne slippe ut et barn. 

Jeg foretrekker også en på 15-16 cm. Lengde på penis (så lenge innenfor normalen) oppleves oppskrytt. Tykkelse  på penis oppleves underdrevet i viktighet.

Profilbilde Stillalive ID-Verifisert 28-06-23, 12:23
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 5 / 0 / 0

Beklageligvis så har jwg mange, men en som utmerker seg litt for min del er denne.

Jeg traff ei tøtte på 3b når jeg var i midten av 20 årene,  veldig "Goth" dame både i væremåte, utseende og klesstil. 

Hadde jo leilighet i midtbyen så det ene førte til de andre, våknet styggtidlig morgenen etter, fikk panikk og gikk ned på reisebyrået like bortom.

Kjøpte meg en hopp på tur til Mallorca med avgang samme dag, pakket raskt sammen i en bag og gikk inn på soverommet "Hei, jeg stikker til Syden, legger du nøklene i postkassen " så dro jeg.

Hvis vi ser bort fra alle tabbene som skjedde på Mallorca så gikk jeg egentlig i rundt i en uke å lurte på om jeg i det hele tatt hadde noe igjen i leiligheten når jeg kom hjem 😳

Absolutt ikke mitt stolteste øyeblikk,  men til mitt forsvar så hadde jeg planlagt en hopp på tur uavhengig av dette, det bare kom litt brått på 🙄

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Nice but naughty 28-06-23, 13:48
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 30 / 0 / 0

Møtte en kjekkas fra Australia på en bar et sted i Sørøst-Asia, og det ble flørting og klining utover kvelden. Etterhvert gikk vi oss en liten tur ned på en stranden 😇

Siden det var midt på natten (=bekmørkt) så synes vi det var en veldig god ide og ha sex der. Var ingen lys fra restauranter i nærheten, og heller ingen solsenger- så vi ble liggende rett i sanden.

I mørket der midt i action, kjente jeg plutselig noen som nappet i veska mi (som for øvrig fremdeles hang over skulderen), og så bare en skygge av en person som løp avgårde! Aussiboy spratt opp og kun iført en t-shirt og en pikk i giv akt, spurtet han etter personen! Jeg lå igjen der i sanden litt i villrede for hva jeg skulle foreta meg- skulle jeg kle på meg å gå, eller sitte der halvnaken og vente 🤷‍♀️😂 Aussiboy kom tilbake ganske raskt heldigvis, så vi kledde på oss og gikk tilbake til baren- med et stk fotokamera mindre, men med en halv sandkasse i trusa 😆😎

Idaho? No, U da ho! 

Profilbilde Lovelis 28-06-23, 14:09
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 18 / 0 / 0

Jeg har åpenbart vært for dårlig på ONS 😅 Ikke mange nok av de til å få gode historier.

Men har en som er mest trist egentlig. Ble med en bekjent gift mann hjem i den tro at slikt var greit der i huset. Kona var der og fikk med seg hva som foregikk. Jeg var ung og ganske full, tok tid før jeg fanget opp at noe med stemningen lugget. Skjønte etterhvert at kona verken var med på eller var særlig imponert over det som foregikk. Men hun sa ikke noe…

Det ble ikke flere turer dit!😵‍💫

Profilbilde Litt anonym 28-06-23, 14:14
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestland Bergen
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Skrur klokken tilbake til Nakenprat tiden. Hadde svart på en annonse og invitert et par hjem til meg. Vi satt i sofaen og prøvde å få løsnet litt med litt stryk osv. Fikk en feeling på at ikke alt var som det skulle, så jeg spurte. Jooo, jaaaa, hun hadde fått litt kalde føtter… Helt i orden sa jeg, dette skulle jeg jo selvsagt respektere!! Så sa hun at jeg kunne jo runke og komme på henne.. Neeei takk mente jeg. Var dama nervøs og hadde kalde føtter så skulle hun ihvertfall få slippe å ha en ukjent kar stående over seg med stellet i hånda😂 I det jeg snur meg så ser jeg at mannen hennes står der med junior ute og drar for harde livet. Jaja, til helvete med det. Jeg dro ut snekker’n og tok meg noen gode tak og kom på halsen og kløften hennes. 

Han takket, hun unnskyldte seg, og så gikk de. Jeg var akkurat på vei til å rydde etter de når jeg hørte det gikk i ytterdøren. Inn igjen kom hun, tok hånda mi og dro meg rett inn på soverommet. Hvordan hun hadde funnet ut hvor det var er en gåte. Hun dyttet meg ned på sengen, dro ut en halvslapp (å kalle den halvstiv ville vært en overdrivelse) og sugde meg steinhard igjen. Jeg prøvde flere ganger å spørre hva som skjedde men til ingen nytte. Så plutselig kler hun av seg, setter seg oppå meg og rir i ca 2 minutter før hun skriker og rister i orgasme. Hun faller over meg, og jeg knuller henne i noen minutter til jeg kommer igjen selv. Brått reiser hun seg og uten et ord forsvinner hun. 

Har ikke hørt fra de siden, og vet ikke verken om de er sammen eller lever🤷‍♂️


Profilbilde Missred ID-Verifisert 28-06-23, 17:30
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Innlandet Gjøvik
Kjønn: Kvinne
Rating: 9 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Stella

Uten tvil 🙌🙌

Husk å les bio før melding🙌🙌

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.