Profilbilde Agilis 19-04-24, 00:21
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Espenhans1

Hva om jeg ombestemmer meg under veis? Eller angrer i ettertid? Jeg kan sette deg i helvetes knipe bare ved å pynte (lyve) litt på sannheten noe som på ingen måte kan ettergåes på noen måte. Det har skjedd med flere og hva med de?


Profilbilde Espenhans1 ID-Verifisert Trådstarter 19-04-24, 00:27
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Østfold Annet
Kjønn: Mann
Rating: 9 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Hvis man har et godt samtykke så vil ikke det skje. Men hvis man for eksempel har avtalt kjemitreff og da forventer noe mer, da er man langt utenfor samtykke. Dårlig eksempel sikkert. Men eneste jeg kom på i farta. 

Grip dagen i dag. Morgendagen kjenner ingen. 

Profilbilde bimannlillestrøm 19-04-24, 03:33
Medlem siden: Mar 2024
Fylke: Akershus Lillestrøm
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Espenhans1

Sånn er Norge blitt. Ble det faktisk med en gang sexkjøpsloven kom.  Gærninger må ha fitte og eneste måten de kan få det på nå er ulovlig uansett, så da er det billigere voldta enn å få bot av  snuten.


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Agilis 19-04-24, 08:01
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Espenhans1

Hva om du er mer pågående under sexen og dama ikke ønsker å fortsette? Jo da det kan hende at hun ønsker å trekke seg, men ikke tør si fra. Da er et kjemitreff i forkant lite verdt. Dette skjer selv i et forhold der mange voldtekter faktisk også skjer. 


Profilbilde Stella 19-04-24, 08:33
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Det er noe riv røskandes galt med forholdet på grunnleggende nivå dersom noen har sex med partneren sin, men ikke tør si fra at de ønsker å avslutte akten! Hvordan noen havner der er forbi min fatteevne. 

Men det er et viktig poeng dette at det er i relasjoner man har fra før de fleste voldtekter skjer. Altså av noen man kjenner fra før. Familie, og venner inkludert. 
Husk også på at overtalelse også er en form for tvang!

Hva reduserer risikoen for å voldta noen?
- kjenn personen du har sex med godt, og vit hva/hvor personens grenser går.
- ha god kommunikasjon.
- aldri ha sex uten entusiastisk samtykke. 

Finnes garantert flere faktorer som reduserer risiko. 

Profilbilde Agilis 19-04-24, 08:57
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Stella

Helt enig, men likevel kommer dette opp som en relativt vanlig grunn merkelig nok. Jeg som mann blir "livredd" når jeg leser sånn. Hva om dette skjer meg? Hvem vil tro på min forklaring om det blir tema? Stor sterk mann med bred kampsporterfaring, jøje meg jeg er jo dømt før det hele starter. 

Nei jeg prøver på ingen måte å rettferdiggjøre det hensynsløse menn gjør mot sine koner, men synes det er like ille om jeg skulle bli utsatt for et komplott. 

Kjenn grenser godt, hvordan gjør du egentlig det? Jeg har hengt litt med damer som den ene dagen har syntes ting var greit og andre ikke. De har sagt ja, men mener nei eller tier. Det har bidratt til at jeg skjeldent er pågående og lite frempå rett og slett i frykt for å bli utsatt for negative ting. Dette forsterkes ved at de forteller at menn har faktisk vært hensynsløse og tøyd strikken for langt.

Selvfølgelig dumpes disse relativt raskt, men noen er faktisk såpass vanskelige å gjennomskue at det kan ta en viss tid og da avslører de seg gjerne på andre områder først. 

Jeg tenker begge kjønn har litt godt av å gå i seg selv og tenke etter om de faktisk er voksne nok til å ha sex når vi har kommet hit. 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Stella 19-04-24, 10:18
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Det blir rart for meg å prøve meg på et svar rundt dette, fordi det er så fjernt fra min virkelighet.
Men jeg kan forsøke.. 
For det første er jeg relativt sikker på at man ikke kan si at noen er blitt voldtatt dersom de ikke uttrykker at de ikke lengre har lyst til å fortsette. Eneste jeg blir usikker på er dette med frykt for å si fra. Jeg orker ikke tenke mer rundt den slags giftiger forhold hvor noe slikt kan oppstå! 
Ingen kan gjøre noe riktig eller feil dersom de ikke blir gjort oppmerksom på at det er et problem (les: ikke lengre har lyst). 

Grenser kan jeg bare svare ut fra egen erfaring. 
Jeg kjenner mine egne grenser godt. Med mine partnere blir disse gjennomgått. Jeg har ikke spontan sex med en fremmed hvor grenser ikke er diskutert. Jeg har ikke sex med fremmede i det store og hele.
Jeg kjenner i tillegg partnerens grenser og preferanser. 
Vi snakker om sexen vi har før og etter å ha hatt sex. Av lyst til å snakke om det. Da finner vi ut hvordan den andre følte det vi har gjort sammen. Vi kan snakke om hva vi har lyst på å forsøke å bygge videre på, eller hva som ikke fungerte og ikke bør prøves videre. 
Utover dette har vi stopp-ord. Sånn at jeg kan kommunisere underveis på en veldig enkel måte at jeg ønsker å stoppe. 
Vi bruker trafikklys for dette. Grønn - gul og rødt. Jeg tror ikke jeg behøver å forklare graderingene her? 
Rødt for oss stopper aktiviteten vi gjør der og da. I tillegg til dette har vi et stopp-ord som er vårt, et ord han har valgt fordi han kjenner igjen ordet også når tale er hindret - som det kan bli for eksempel ved bruk av gagg. Dersom jeg bruker det ordet betyr det at jeg trenger å avslutte all seksuell aktivitet. Vi kler på oss og snakker om det. 
Så sånn sikrer vi oss sånn at begge er trygge på at den leken vi holder på med er noe begge ønsker. 
Og er det noe jeg vet at jeg vanligvis liker, men ikke har lyst på i dag så sier jeg fra om dette. Det er mitt ansvar å kommunisere. 
Dette krever kommunikasjon på forhånd. Det synes jeg alle bør gjøre! For meg er det en naturlig del av å bli kjent!

Profilbilde Afrodite86 ID-Verifisert 19-04-24, 10:51
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde bimannlillestrøm

Kan du vise til kilder som støtter at voldtekt ble en ting etter sexkjøpsloven kom?

Profilbilde Agilis 19-04-24, 11:42
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Stella

Stillhet er ikke samtykke. Det har kommet frem i media at dette er en grense som har blitt trådt over. Jeg vet at den å komme i ettertid med en voldtektsanklage er noe som gjøres. Hva foranledningen her er vet vi jo ikke sikkert, men det vi vet er at det i ettertid har kommet frem negativitet noe som da viser til at samtykke ikke er inngått. Hvordan skal jeg da som mann forholde meg til det når det i utgangspunktet var et samtykke der til å begynne med og det ikke var dialog rund det "overgrepet" når det evt. inntraff? Alt føltes riktig der og da, men i ettertid kommer denne kalddusjen. Dette er på ingen måte noe bra for noen av partene.

Det finnes bare tapere her slik jeg ser det. Man må tenke over at det er ikke alle som er like tøffe og som sier at "du nå gikk vi for langt" og bare blåser det bort. Noen påstår de blir både krenket og psykisk syke av det. Ennda vanskeligere er det når det forventes at jeg som mann er den dominerende noe som blir helt feil i min verden om hun er den som skal sette på bremsen da jeg har lite grenser og er villig til å være med på mye. Det som har reddet meg sikkert flere ganger er at jeg i skjelden grad pusher så vi ender stort sett opp med kjedelig piv kun for hennes del. Hun taper på dette fordi jeg går relativt raskt lei når jeg ikke får dekket mine behov. Det hjelper lite om hun føler seg både sett, verdsatt og tilfredsstilt når jeg ikke blir det. Men det å pushe? nope det skjer bare ikke. 

Jeg skjønner at du har en fin dialog med dine menn og det er bra for å få en trygg mann. Fint at dere har koder også noe jeg aldri har prøvd. Ikke trenger man spesielle koder heller når man har vanlig kjedelig sex. 


Profilbilde Stella 19-04-24, 11:46
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Nå må du ha tunga beint i munnen her!

Jeg har aldri sagt at stillhet er det samme som samtykke!

Jeg sier at dersom du trekker samtykket underveis så må du kommunisere det på en måte. Folk er ikke tankeleser som nevnt i ørten sammenhenger. 

Lar denne diskusjonen med deg ende her for min del. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.