Profilbilde Agilis 20-10-23, 12:42
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde xoxo

Når de damer som henger sammen med meg må gjemme seg og være påkledd helt til de har lagt seg under dyna så viser jo det at de ikke er tilfreds med kroppen sin. De som da har operert for å endre det estetiske må jeg si jeg ikke orker bruke mye tid på da vi har for ulikt syn på en sunn kropp i et sunt legeme til å fortsette.

Men normalen er veldig blyge og redd for at "valken" deres vises og innimellom ødelegger ikke selve valken, men tanker på den hele stemningen og gleden min med å være nær henne. Damer i 50 og 60 årene har kommet dit at de gjerne gir litt mere faen noe som er vel og bra, men så har du to andre faktorer som da spiller inn og det er libido og kroppen min. Ikke skjeldent er deres libido mye mindre grunnet overgangsalder og behovet derfor lite i forhold til mitt samt det at jeg har vaskebrettmage og trent kropp. De skal på en merkelig måte sammenligne seg med meg kroppsmessig og aller helst matche der for at hun skal slippe tankene om hun er bra nok eller ikke istedet for å bare gi litt faen og kose seg. Sier jeg at hun ser flott og fin ut benektes det umuddelbart noe som da gjør mine ord og min mening som helt feil. 

Jeg tror du bør ta deg en prat og ikke minst se hva dine venner gjør mtp. det å fikse seg både for andre menn og ikke minst opp mot andre kvinner. Tror du vil bli overrasket. 


Profilbilde Agilis 20-10-23, 13:12
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Gudinne

Nei voksne damer. Helst fra min alder og opp, men kan gjøre et unntak hvis det ikke er for mye styre med ei noen år yngre, men ikke mange. 


Profilbilde Hufsa ID-Verifisert 20-10-23, 13:40
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde xoxo

Signerer helhjertet!

I May be bad, but Im perfectly good at it. 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde NewWrapping 20-10-23, 13:45
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 6 / 0 / 0

Men hvor i H…… kommer så dette dårlig selvbilde i fra som så mange unge har i dag….

Verden har blitt liten og ønske om å se ut og være på en visse måte kan vi bli påvirket av fra alle verdens hjørner.

Om selvtilliten og lykke kommer i fra plastiske inngrep,fillers, botox,ekstensions og løsvipper stiller jeg meg litt tvilende til. I så tilfelle så er det en trist,trist verden vi lever i.

Noe av det som gjør folk interessante og spennende er jo at vi alle er litt forskjellig 🤗

Og ja jeg skiller på det som utføres av helsemessige og «slitasje grunner og det som utføres kun pga det jeg litt flåsete kaller litt overfladiske grunner. 

Profilbilde Slettet bruker 20-10-23, 13:46
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Vestfold Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Etter min mening, høres det ikke sunt ut når noen kjenner at de må ta kirurgi for å føle seg tilfreds med egen kropp. Det høres mer ut som en kortvarig fiks istedet for å grep på problemet som ligger i bakgrunnen. Jeg tror at hvis man klarer å være glad i seg selv, vil man ikke føle behovet for å ta disse tiltakene. 


Profilbilde Agilis 20-10-23, 14:03
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde NewWrapping

Jeg ser at dette er en grunn til selvtilitbristen vi ser i dag og det er også en udefinerbar person som får definere den. Men det får bistand og hjelp til forsterkingen når overfladiske menn får lov å rope høyt og kommenterer og ikke minst kun legger seg etter disse. Det blir feil og er veldig ødeleggende.  

Selvtiliten er ikke operasjoner osv, men mere pandoras box. Har du først åpnet den er det ingen vei tilbake og det bare tuller på seg. 

Den siste linja di er veldig viktig å få med seg. Jeg ser jo det finnes de som ikke ser det skillet, men det får være deres deres sak.

For å samle flere svar i ett her:

En annen ting er tilgangen og attraksjonsverdien som på damer synker ved økende alder. Det bidrar definitivt ikke til noe bedret selvbilde og det kan i enkelte tilfeller oppleves som en slags panikk og utagerende i sinne eller gråt når det går opp for dem at de kanskje må gå flere uker eller mnd. mellom hver gang de dater. Da blir den vaskebrettmagen og musklene mine et hinder mere enn pluss nettopp fordi de selv ikke matcher det og at det er ikke mange menn som i vår alder sikter på dem fordi de nesten alltid går nedover i alder. Så de få de ender opp med vil da bare ha sex noe som igjen bidrar til ennda dårligere selvtilit for hennes del og nå jeg da faktisk forsøker å få til en greie så føler jeg meg mere som en vaktmester, horebukk og paypig enn en elsket mann hun trenger. 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Drammensmann61 ID-Verifisert Trådstarter 20-10-23, 14:24
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Buskerud Drammen
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Ser noen synes jeg ble stille. Jeg var ute etter å se hva andre synes. Mange hissige damer her, og det regnet jeg med. Og jeg var ikke ute etter å fortelle noen hva de skal gjøre. Luftet bare min mening , noe man tydeligvis ikke skal gjøre.  Men jeg mener fortsatt at flotte  damer og jenter hadde klart seg meget godt, uten plastikken. Og  hvis dette kun har med selvfølelsen,  og ikke noe med motebildet å gjøre, tror jeg det er mange, spesielt unge som trenger hjelp. 

Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger 20-10-23, 14:38
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Hva med å barbere leggene og under armene? Kan damer gjøre det om de liker å være hårløse?

Hva med kjønnshår? Det er jo naturlig? Likevel er det mange menn som syter over at det er æsj for da blir det "hår i maten".

Sminke?

Push up bh? 

Sikkert mye som kan legges til listen. 

Jeg er ikke fan av fillers, botox, duckface eller sminke som ligger i tjukke lag og som jeg forbinder med med drag fra 20 årr siden. 

Men jeg gir en god faen i hva andre velger å gjøre. Om de selv synes de er fine så dem om det. Jeg gjør det jeg føler er best for meg. Andre får ta sine egne valg. 

Jeg tror ikke jeg kommer til å ta silikon i puppene uansett. Men kan aldri garantere noe. 

Jeg blir aldri perfekt og reklamerer heller ikke med det. Jeg blir eldre. Men jeg er myk og deilig og bryr meg om at man skal ha det godt sammen seksuelt. 

Det vil alltid være noen som foretrekker det ene fremfor det andre. Bare se på den andre tråden om hengepupper det. 

Takke meg til dem jeg har og de mennene som vet å sette pris på dem.

❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Profilbilde Agilis 20-10-23, 14:53
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde bergenstøsen

Damer snakker så pent om match og samme syn osv., men merkelig nok kan de ikke gå videre om den mannen de har valgt faktisk ikke liker hår. Da raser verden virkelig. Finn en annen da som liker det værre er det ikke. 

 Ei dame i mannskropp og tilgangen menn har i forhold til det ei dame har hadde ødelagt henne og selvbildet hennes fullstendig. 


Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger 20-10-23, 15:56
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Hæ? Den siste biten der forstår jeg ikke. 

Min verden raser ikke av at en mann ikke liker meg som jeg er. Menn må gjerne ha preferanser for rødt hår og fregner. Har ikke dette og kommer ikke til å farge håret og tegne på meg fregner heller. Om han liker silikon får han finne silikon. Skjønner ikke hvorfor du snakker om "damer" her. Jeg kjenner ingen damer hvor verden raser sammen om "mannen de har valgt" har ønsker som ikke matcher. Man kommer ikke så langt at man velger den mannen. Man skjønner ganske tidlig at det ikke er match. 

❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.