Profilbilde Agilis 30-01-24, 00:42
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Mann86Gjøvik

Det er en viss sannhet i det hun skriver. De gangene du ser en eldre og unnskyld uttrykket en skitten og uflidd mann sammen med ei i 20 årene er det lov å tenke selvstendig. Hvor ofte ser du damer ofte de som ser helt ok ut henge med eldre uflidde menn her hjemme? Jeg kan svare for deg ingen. Kun i de tilfeller det er snakk om thaidamer e.l. som de så fint kalles. 

Klart hun vil bli med hit. Hun kommer fra ingenting og kanskje ikke engang en fremtid og med den ballasten få komme til Norge er som å vinne i lotto. Men å kalle det kjærlighet er vel å dra det litt vel langt. Dette er legalisert menneskehandel og utnytting av folk i en sårbar situasjon. I min verden er dette ikke bare smakløst, men helt smakløst. 

Dette blir gjort av folk som ikke får kjæreste på andre måter fordi de selv har gjort seg så motbydelig at det andre kjønn ikke engang ser deres vei. De kunne fint ha tatt seg litt sammen og fiffet seg litt og endret litt stil, men de gidder ikke og med det tar minste motstands vei som forøvrig er en veldig begått vei her hjemme. 


Profilbilde takeme 30-01-24, 02:01
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 2 / 0 / 0

Det er sykdom her i verden som er vanskelig og få kurert, som tuberkulose , malaria, osv, men en menneskeskapt sykdom som er umulig og få has på er jo nedlatende prat om andre. Det og prate ned andre gjør en ikke til et bedre menneske,tvert om. En skal være klar på det at ingen har den egenskap at man kan gå in i andres hode og finnet ut av hva som er best for dem. Det bor mange mennesker i Norge fra ulike land og med ulike religioner  og språk. Di er nå en del av samfunnet våres, di får barn som får barn. Vi kjenner veldig fine mennesker som har Norsk og Asiatisk blod i seg.  Denne diskusjonen her er sårene for mennesker som har foreldre fra andre kontinent. Dere bør sette dere ned og tenke dere nøye om  hva i helvete dere prater om.

Profilbilde Slettet bruker 30-01-24, 02:14
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Innlandet Gjøvik
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Du tar det verste eksempelet og gjør det til en alminnelighet. Alle er jo ikke slik. Hun sa ingenting om alder eller hvor uflidd en person er.

Selvfølgelig er det dårlige eksempler, og selvfølgelig er det de som blir dratt frem i lyset av media og hva det måtte være. Enhver kan se på de værste eksemplene og se at det ikke er bra.

De du beskriver har muligens underliggende faktorer som gjør at de er slik de er, kan være depresjon, mental sykdom etc.

Det med menneskehandel aner jeg ikke noe om, men høres ut som du har gjort mye research på emnet. Da kan du vel gi en link eller to om dette?

Hva med å dra frem de gode eksemplene, og se det positive som også blir gjort.

Vi kan jo begynne å se dypt inn i oss selv før vi drar alle under den samme kammen. Er nok av stereotyper, til og med på dette lille forumet.


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde nakendrøm Trådstarter 30-01-24, 10:11
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Skulle gjerne sjekket fittene til de damen som har tent meg 😊De har har alle sett deilige ut.
De jeg har møtt, har jeg møtt her hjemme, de har hatt mann eller eks-mann.

Jeg har tenkt litt mer over det og tror jeg blir tent/sjarmert fordi de smiler, er imøtekommende og tør å vise seg frem.

Profilbilde bimannlillestrøm 16-03-24, 05:16
Medlem siden: Mar 2024
Fylke: Akershus Lillestrøm
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde nakendrøm

Helt normalt. Hjernen din egen bygd opp for å finne beste alternativ  til det du normalt ville ønsket deg , men som eg umulig å få. 

Du har sikkert vært tent nok på norske damer som er nesten uoppnåelig. Hjernen din har funnet en løsning for deg fordi du vet mulighetene er større hos asiatene.  Så bare sett igang.

Jeg har barn med 4 forskjellige asiatere. Kina Thailand korea.

Deiligste som er og lær deg tungetrikset til "littdesperat" på x-hamster så  blir det squirting hver gang😉

Start med en tur til Pattaya og ta det videre derfra  😉



Logg inn for å se bilder uten sensur.

Profilbilde Anleggslusk 16-03-24, 16:23
Medlem siden: Des 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Gudinne

Det er jo trist. Jeg var gift med en dame fra Thailand i 18 år. To nydelige barn sammen og skiltes som venner. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Bamsegutt 16-03-24, 16:41
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg er gift med Filippinsk, gift i 15 år. Må innrømme at med tiden så merkes alderforskjellen, som er på 17 år. Spesielt da jeg fikk ereksjonssvikt og ikke lenger kan tilfredsstille henne med samleie, men vi har funnet vår vei videre. 

Profilbilde Visnæcks 16-03-24, 17:26
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Par
Rating: 2 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde

Jeg har en nær knytning til Thailand spesielt og Asia generelt gjennom oppveksten. Jeg har bodd der som barn, bodd og jobbet der som voksen osv. Sittet på fly fram og tilbake med sexturister som samtalepartner, pratet med "bar-jenter" fortrolig osv. Jeg er ikke utlært om noe av det, men jeg har tilbrakt mye tid i det litt "alternative universet" av forhold mellom asiatere og europeere - selv om jeg aldri har vært i den miksen personlig.

Det er stereotyp-belagt herfra til himmelen og ses på sånn og sånn. Og selv om en stereotyp har 80% rett og 20% feil så kan de 20% være de viktigste. Jeg har møtt flere damer fra Thailand både der og her som har imponert meg. Kloke, vittige, med evnen til å arrestere meg på mine iblant flåsete/overforenklede kommentarer osv.

Det ligger en kulturell forskjell i folkesjela, tror jeg. Og den er ikke alltid synlig. Men iblant skinner den gjennom. Sånn er det jo med kulturer. Og da må man klø seg i hodet og vokte sine ord godt.

Kikk på albumet vårt<3 

Profilbilde Slettet bruker 16-03-24, 17:42
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Vestland Askøy
Kjønn: Trans
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Gudinne

Det skal du ikkje gjøre....asiater er nydelige og mindre kravstor enn norske damer.....og de er jevlig digg i sengen.....i motsetning til veldig mangen norske damer

Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Dette er en forstyrrende tråd. Rimelig nær rasistisk, og definitivt mysogynistisk. 

Fitter er individuelle.

Seksuell kompetanse er individuelt. 

Kvinner er ikke kravstore når de velger bort personer de ikke liker, og at menn kjøper seg ekteskap i fattige land ligner veldig på menneskehandel. 

Dette er en av de mest ubehagelige trådene jeg har lest på min korte tid her inne. 

Noen ganger er det best å gi faen 🥳

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.