Profilbilde DinaW VIP ID-Verifisert Trådstarter 26-03-24, 08:37
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 6 / 0 / 1

Veldig mange menn her inne tilbyr massasje. Oljemassasje, intim massasje, tantra osv. Jeg innbiller meg at de færreste er skolert i faget. At de egentlig bare tilbyr dette slik at de kan få lov til å klå på en kvinnekropp. Eller at det er en hyggelig måte å tilnærme seg en seksuell opplevelse. Det siste kan jeg være enig i - men kan de massere? 

Jeg har fått tantramassasje to ganger og sitter igjen med følelsen av at det hadde vært best med en kjæreste.  Når det gjelder vanlig massasje så er erfaringen min dårlig… Truffet noen her som lovet et deilig stund, men det viste seg å være hastverksopplegg med stresset knaing og stryking. Erfaringen til vedkommende viste seg å være: «jeg har jo blitt massert på stranda i syden så jeg vet jo hvordan de gjør det» 

Hva er deres erfaringer? Kan menn massere? Er tantra digg? 

Sexy is what sexy does 😉

Profilbilde Agilis 26-03-24, 08:55
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Ja noen menn som kvinner kan dette med å massere og man trenger ingen utdannelse for å kunne få til gode resaultat hvis interessen for massasje er til stede hos massøren. Men jeg tror nok slik TS skriver det så brukes dette som en slags innfallsvinkel for å klå. Jeg er også av den oppfatning at tantra kanskje er best sammen med en fast partner da det er litt intimt. 

Jeg har aldri fått tantra eller noe i den retning, men jeg har fått massasje etter idrettsarr. flere ganger og de menn som da masserte kunne sine saker på en støl og sliten kropp det skal være sikkert. 


Profilbilde +BATTERY+ VIP Moderator 26-03-24, 09:35
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Mann
Rating: 6 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde DinaW

Mange menn kan absolutt massere , du har nok i de fleste tilfeller helt rett i dine antagelser rundt temaet .

Med sunn galskap og dårlig hukommelse blir livet en fantastisk reise. 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde FrøkenLucy Godkjent selger 26-03-24, 10:01
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg himler med øynene hver gang jeg ser noen tilby massasje her. For meg ser det ut som et veldig gjennomsiktig forsøk på å få klå. Det kan godt hende noen av dem er flinke til å massere, men i likhet med de som sier de er gode i senga tar jeg ikke det for god fisk. 

Jeg har kroniske smerter og den beste massasjen jeg kan få er av noen som er utdannet og kan triggerpunktmassasje. Ikke akkurat den sensuelle formen for massasje de fleste ser for seg. 

💖 💖 💖

Profilbilde Slettet bruker 26-03-24, 11:46
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Jovist kan menn massere, kanskje ikke alle har tålmodigheten som skal til.


Musejeger 

Profilbilde Afrodite86 ID-Verifisert 26-03-24, 12:16
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde FrøkenLucy

Mee too. Og sart hud. Så jeg ser for meg en massasje som i beste fall gir nada, klåing og trolig hudproblemer i etterkant pga produktene de tilbyr å bruke 😂

Dog er det noen som påroper seg å være utdannet her. De tar ca årlig kontakt også via forløperen, og jeg mistenker at de=han.. 🤔

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde DinaW VIP ID-Verifisert Trådstarter 26-03-24, 14:09
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 6 / 0 / 1

Sitering av innlegg

Profilbilde Modin

Tviler ikke på at det er noen som kan. Når det gjelder tålmodighet så bør ihvertfall de som tilbyr massasje uten å forvente noe tilbake (=ikke sex) kunne levere. Eller? 

Ser jo også at det er noen som går på kurs (tantra og klassisk massasje) som vil ha noen å øve på. Det spesifiseres da gjerne at det er gratis.

Sexy is what sexy does 😉

Profilbilde Prudence 26-03-24, 15:50
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestfold Tønsberg
Kjønn: Kvinne
Rating: 32 / 0 / 1

Hvorfor få massasje av en random fyr , som ingen vet baktanken til ? Ikke har man noen garanti for at vedkommende kan sine saker heller.

Nei skal vi ha skikkelig masasje går vi til noen som kan faget 😀

A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality

Profilbilde lyst1 26-03-24, 16:20
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Interessant. Har ikke fysio- eller annen "massasje-utdanning". Er dog anatomisk interessert og har idrettsfaglig bakgrunn. Liker å massere, og har fått mange positive tilbakemeldinger, både i forhold og av kortere bekjentskaper.

Hadde på gamle Np en annonse som ga null respons, men et par der som senere søkte spesifikt etter massasje for kvinnen mens han skulle se på, valgte meg bl.a pga at 'den annonsen fortalte  oss at du er oppriktig interessert i det' (deres ord). Det ble en meget vellykket affære 😊

Det må gjerne både himles med øynene og kalles en 'unnskyldning for å klå', men for egen del er det massasje en fin innfallsvinkel for å få henne avslappet, være intime og gjøre noe godt for henne. OM det leder til mer er det bare hyggelig. Største nytelsen for meg er at hun nyter!

En babyolje er vel stort sett ganske safe, men hun må naturligvis gjerne velge olje selv. Dessuten er avklaringer i forkant ganske kjekt... Er det kun massasje? Full body? Erotisk? Tantrisk? Massasje med mulig åpning for mer? Skal vi være nakne, begge to? Som alltid to stikkord: Kommunikasjon og tillit.

Helst naken.

Profilbilde Slettet bruker 26-03-24, 17:16
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde DinaW

Enig at det lukter litt muffins når det tilbys «bare massasje»

synes også det er litt rart å søke etter «bare massasje» her inne også

Musejeger 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.