Profilbilde Davidoff76 26-03-24, 18:39
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Massasje er ikke massasje. Noen typer gjør vondt, men er nødvendig hvis det er dype muskelknuter. Velværemassasje og erotisk er også en egen kunst..

tantra.. god tid og ikke stress, så er det himmelsk å gi.


(veldig forkortet innlegg.. men de som kan massere eller har blitt massert skjønner poenget)

Profilbilde Davidoff76 26-03-24, 18:42
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde FrøkenLucy

Satt og tenkte på om jeg noen gang har hatt erotiske øyeblikk etter å ha gitt en slik massasje.. og lander på et nei.. 

Profilbilde DinaW VIP ID-Verifisert Trådstarter 26-03-24, 18:44
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Akershus Lillestrøm
Kjønn: Kvinne
Rating: 7 / 0 / 1

Sitering av innlegg

Profilbilde

Jeg heller kjøper ikke det der. For de som sier at de ikke krever noe tilbake sier også at de ønsker å være nakne selv… Det må da være mye greiere å bare si at de ønsker sex og at de gjerne starter med massasje? 

Sexy is what sexy does 😉


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Davidoff76 26-03-24, 18:56
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde DinaW

Bedre å være åpen, og si hva intensjonen er. Selv masserer jeg som oftest med klær. Har skjedd uten.. men som regel med.. spørs egentlig hva en er ute etter fra begge parter.. 


Profilbilde Lov20all23 ID-Verifisert 26-03-24, 18:59
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Er utdannet massør og triggerpunktbehandler men det er et tydelig skille for meg mellom å massere for å hjelpe og behandle og å bruke det som erotisk tilnærming. Det siste er aller best med noen man har en nærhet og trygghet til og med. Massasje som er skikkelig tar tid og er vel sjelden en underlivsaktivitet selv om det også der er triggerpunkt……

Profilbilde Agilis 26-03-24, 19:02
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Davidoff76

Det er ikke alltid det kommer frem. Av og til er intensjonen ikke noe seksuelt, men så ombestemmer de seg likevel. Det er vel derfor de også søker her og ikke der.

Så har du de som egentlig håper det blir seksuelt, men som gjør et eller annet slik at de mister lysta og da blir det også feil om mannen har lyst og tar frempå. Det er også lettere å nå frem med sex for en attraktiv mann enn motsatt om hun egentlig ikke har lyst, men får lyst likevel.  


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde LarsLabiat ID-Verifisert 27-03-24, 15:50
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Mye trist lesning i denne tråden, og jeg har aldri vært borti at gjengse erfaringer er så til de grader ulike mine egne. Jeg har aldri opplevd noe annet enn en felles positiv opplevelse, uansett utgangs- og endepunkter. Som nødvendigvis må være diverse dersom en primært masserer, men er åpen for at det som starter ganske straight, kan utvikle seg hit og dit.

Først om tantra: Tantra-massasje er, som all tantra-praksis, ikke entydig definert. En retning går for eksempel omtrent utelukkende på 'energi'-behandling, og trenger i liten grad å berøre klassisk erogene soner. Mens andre går i retning 'yoni-massasje', som på flere måter kan være omtrent det diametralt motsatte. Og så fins masse mellom disse ytterpunktene. Et første krav til tantra-behandlere tenker jeg bør være at de iallfall kjenner til dette spennet, og har et noenlunde reflektert forhold til hvor de plasserer sin egen praksis - en kommer vel heller ikke unna et eller annet forhold til den østlige filosofien som ligger under eldre tantra-retninger. Praktisere tantra gjør en vel best sammen med en dedikert tantra-partner, massasje trenger i prinsippet ikke være like spesifikt.

Så om hensikter: Hvis en tar sikte på en erotisk massasje, så er vel deler av løypa lagt, gjerne med noen form for happy ending etc. Samtidig blir det totalt useriøst for meg om den som tilbyr erotisk massasje forutsetter noe mer for sin egen del enn 'gleden ved å gjøre andre glad'. Da må en være krystallklar på dette på forhånd, og jeg lurer på om mye av de mer negative erfaringene som kommer fram/ligger under her i tråden beror på at mange heller er systematisk uklare, eller (oftest?) småforljugne om rollen de går inn for. Grunnprinsippet er jo at hvis du ikke kan tåle et nei, fortjener du neigu ikke et ja.  Også når samforståelsen går i retning av mer action, er det helt avgjørende at den som masserer, først og fremst er massør i utgangspunktet. En kan bli så kåt en bare vil, både takt, tone og rytme må settes ut fra den som masseres.   Hvis utgangspunktet er vanlig massasje, så skal det gjennomføres, så bra det kan bli ut fra evner og behov. Når det er spesialisert fysio-behandling som trengs, hører jo ikke det til allround-segmentet, og jeg tenker at det har ingen hensikt å blande korta. Men allround-segmentet kan inneholde ganske mye bra også for de med endel plager. Så hvis inntrykket folk sitter igjen med fra massasje-tilbud er 'anledning til å klå', så  må en vel bare si 'sorry, du har ikke gjort nok for å kvalitetssjekke tilbyderne'. Min oppfatning ut fra det jeg har erfart og de jeg har snakka med, er at det er masse glade amatører og enkelte litt mer profesjonelle som kan gjøre en god del nytte og minimalt med skade med hendene sine.

Jeg tviler på at det bare er den masserende sitt ansvar om massasjen tar en litt mer erotisk eller seksuell retning enn avtalt/forespeila. For hvis det er en seanse som er ment som 'fysio light', så må da pinadø begge parter kunne si fra og ta styringa hvis det blir mer sex-prega enn en er komfortabel med. Det som jeg synes lett kan skje, er at en skikkelig massasje kan være som en god hovedrett  der det bygger seg opp et ønske om dessert. Den kan serveres på flere måter, men hvis en har en felles forståelse hele veien, blir gjerne alle involverte godt fornøyde :-)  Det forekommer jo en god del at et par søker massør, til den ene, gjerne den kvinnelige partneren. Med alle tre til stede, og ofte forutsatt uttrykkelig at massøren ikke skal forvente noe for egen del.  Det er gode rammer for sensualitet og en rimelig seriøs seanse, tenker jeg.


Kjærligheten har flere slektninger. De kjenner vi bedre.

Profilbilde MrJuvikingen 28-03-24, 17:55
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Trøndelag Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg har lært meg kyssemassasje av erogene soner..  det finnes ikke skolering eller kurs på dette, det er noe jeg har lært meg IRL av en kvinne som vet hva som må til. Hun var over 50 år btw..

Det er den gåsehudeffekten som er så pirrende, som hun sier..  men også av pirrende tålmodighet av å ikke begynne med direkte stimulering med kyssinga..Jeg starter som regel med et fotbad, bløtlegging, peeling, klipping og masserer inn oljer eller kremer.. og noen ganger lakkeringer.. Så tar jeg begge stortærne inne i munnen, som en kvalitetssikring på at føttene er rene og smaker godt.Så gir jeg sugende lette kyss på baksiden av legger, knehaser og lår, så framsiden, så på innsiden.. Så på sidene av klitten, men unngår direkte kontakt. Så på magen rundt navlen, rundt puppene på nuppene til brystvortene.. ryggen og på sidene.. Her må jeg være litt forsiktig, for noen er temmelig kilen så ereksjonen kan avta😊 Men med litt beroliggelse nærmer jeg meg armhulen, det er jo en grensesprenging for de som klarer å nyte det. I armhulen kysser litt mere passion enn vanlig,  mere som slikking og smaking med brei tunge..  For jeg blir så uytrolig kåt av enklete kvinners smaker av svetten.. Ok, jeg må bremse meg selv og kysser meg videre oppover.. på halsen i nakken, under øret, biter med leppene i øret.. hvisker ting i øret.. krafser i håret med begge hendene som en form for hodemassasje.. Nå kan vi begynne forspillet.. jeg ser denne kyssemassasjen som et spaopplevelse, og en avslapningsmetode.. så jeg spør jo underveis om hun liker det eller ikke.

Dette er jo ikke det samme som gnikking og gnuing, men en helt annen opplevelse.. Jeg har fått mye skryt for jeg har blitt flink, så  ikke ta meg for skryt.. Forresten.. det finnes ikke noe bedre enn å kysse på konturene til gåsehuden, med godlyder fra kvinnen i bakgrunnen❤️️😘 Altså.. jeg driver ingen egen klinikk.. annet enn soverommet mitt og rundt omkring😅

Gjensidig kjærlighet og gøy i hverdagen, får ofte senga til å knirke litt ekstra om kvelden🤭😘❤️️

Profilbilde MrJuvikingen 28-03-24, 18:19
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Trøndelag Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde DinaW

Best å gi med noen jeg kjenner ja.. Tantrisk ble "forstyrrende", for jeg klarte ikke å slappe av nok.. Har også opplevd strandmassasje på nordenden i Barcelona, eller det var vel et nisjeprodukt i form av en handjob under et håndkle. Jeg var jo litt i brisen, så jeg spurte den gamle thai dama.. Hun var jo litt grei, morsom og søt da.. selv om hun manglet et par tenner, og nevene var så store som på en skogakar.. Vi kalte det massasje med happy ending.. 50€ på 2 minutter.. ho glisa som ei sol da hun gikk bortover stranden. Dagen etter kom hun tilbake, da ga hun meg den beste ryggmassasjen jeg noensinne har kjent. Hun var neppe skolert, men hun har sikkert massert ti-tusenvis av mennesker💝

Gjensidig kjærlighet og gøy i hverdagen, får ofte senga til å knirke litt ekstra om kvelden🤭😘❤️️

Profilbilde Beverpelsern 28-03-24, 23:42
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Å gi massasje uten å forvene noe burde jo fint være mulig. Jeg har stort sett bare hatt gode opplevelser og jeg har da gitt noen massasjer. Målet er jo som regel den gode avslapning og få massert muskler og ledd. Og så er det den varianten hvor man er litt mer sensuell i massasjen og det er avklart med ok for å massere litt all over.

Jeg hadde lett kunne gitt en massasje uten at det hadde vært noen forventninger for egen del. Uansett så ville jo det vært avklart på forhånd og den som blir massert er den som setter grenser og har sine ønsker. Og ja, jeg ville jo pratet endel med en dame for å finne ut hva som trengs å masseres, fokuseres på og avgrensninger og oljetyper og sånt. Det er jo endel ting som trengs å tenkes over i en sånn prosess for at damen skal føle at det er bra på mange måter både rent praktisk og teknisk. Kanksje en skulle tilby litt fri øvelse på noen prøvekaniner siden en er i påskemodus.

Livet er best ute'n klær

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.