Profilbilde Agilis Trådstarter 19-04-24, 16:45
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Visnæcks

Ja, men også veldig trist. Jeg kunne godt tenkt meg litt filming innimellom, men å filme for å skape meg et alibi er helt utenfor min verden. Da avstår jeg heller fra å ha sex. 

Men det sjokkerer meg ikke nå i dagen da jeg ser en klar radikalisering også andre steder i vårt samfunn. 


Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Er det radikalisering å jobbe for at folk ikke skal bli voldtatt? 

Noen ganger er det best å gi faen 🥳

Profilbilde Lystig&leken 19-04-24, 18:08
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Vestfold Larvik
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Så vi overvåker hvem som har sex og når??

Må man krysse av for hvordan seksuell aktivitet man skal ha?? 

Dette virker som ett luftslott av gode intensjoner🤷 

Ser ikke hvordan rettsystemet på "magisk" viss blir bedre på å håndtere voldtektssaker av den grunn. 



Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger 19-04-24, 19:51
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Lystig&leken

Det handler om at rettssystemet helst ikke skal få så mange saker. At andelen voldtekter faktisk skal gå ned. Det er nok håpet.

Jeg tror at det man forsøker på er å få folk til å tenke seg om før man overtaler, er for pågående, skjenker fra sans og samling fordi det da blir lettere å ta seg til rette etc. 

Når man er pliktig å undersøke om motparten faktisk har lyst så blir det kanskje vanskeligere å pushe. Vi kan jo håpe. 

Problemet er at menn (det store flertallet er menn) ikke ser ut til å oppfatte at bare dersom kvinnen viser med hele seg at hun har lyst på sex så kan man ha sex. Og er obs på at dette kan endre seg fra sofa til seng. Eller pub til hjem etc.

Når det er bevist at kvinner heller blir unnvikende, ser bort, går i "freeze" så må menn lære at det betyr ikke ja, men nei. 

"Jammen, hun sa ikke nei"

Nei. Men hun viste alle andre tegn som tilsa at hun egentlig ikke ønsket, men turde ikke si det. 

Vær en mann. Vær en gentleman faktisk. 

Det er lov å si "Du? For en halvtime siden så flørtet vi og klinte og du fniste og indikerte at du hadde lyst å gå lenger. Men nå ser jeg at du ikke virker som du er på det stedet lenger og da synes jeg ikke det blir riktig å skulle gjøre noe mer. Det kan vente til en annen gang. Det er viktig for meg at om vi skal ha sex så er det fordi du virkelig har lyst og er tent. Ikke fordi du er redd for konsekvensene av at du ikke føler for det lenger og tror at du er nødt til å gjøre noe du egentlig ikke ønsker."


❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Profilbilde Visnæcks 19-04-24, 19:54
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Par
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Lystig&leken

Det kommer fram mange gode og viktige poenger i kjølvannet av diskusjonen om samtykkelov. Om verdigrunnlag og rettssikkerhet og holdningsskapende arbeid og ressurser til politi og påtalemakt og masse annet for å prøve å løse et stort samfunnsproblem. Men jeg tror dessverre heller ikke at en lov slik den foreslås av demonstrantene kommer til å bedre noe som helst. Forslaget som har blitt luftet fra regjeringen om samtykkelov nå er også tynt. Det er alt for mange situasjoner mellom folk som ikke lar seg ordfeste i en lov - og nære relasjoner er helt klart i toppen av sånt. Å prøve å banalisere det til "ja betyr ja, nei betyr nei" blir for dumt. Alle vet hva "ja" og "nei" betyr. Men mye som skjer mellom mennesker er godt utenfor ja-nei. Vi trenger ikke nye lover men vi trenger nok bedre måter å oppfylle de eksisterende. At så få påståtte voldtekter ender med domfellelse som en prosent eller to er også hakka gæærnt.



Kikk på albumet vårt<3 

Profilbilde Lystig&leken 19-04-24, 22:09
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Vestfold Larvik
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde bergenstøsen

Jeg er ganske sikker på at de fleste ønsker at andelen voldtekter skal gå ned.Helst helt bort🙏🤞 

Har selv tre døtre og blir ofte sittende å tenke på hva de kanskje kan måtte oppleve.Og det er ganske skremmende😬 

Med det sagt så tror jeg ikke de som "opererer" i de kjente grå-sonene vil bry seg nevne verdig om å få samtykke av den grunn🤷   

Samtykke for sex er jo ikke noe nytt. Eller samtykke på generelt basis for den saken skyld. Så vi må nok se andre veier enn å skvise ut mer om samtykke, da de aller fleste av oss er helt klart for samtykke.Og utøver det nok også.

Men du er nok inne på noe om kroppsspråk, og det å både kunne tyde og være tydelig på det.Samt kunne uttale klar tale på hva man ønsker. Og jeg  kan også være enig i at vi menn kan være litt mer " gentlemen" og være årvåken når det kommer til disse tegnene.Men dere må da kunne si ifra direkte. Vi kan jo ikke drive å gjette oss frem til svaret alltid.Vi trenger klar tale. Dette er ett samarbeid om en utrolig krevende utfordring i samfunnet. Og med det så mener jeg at dere må være tydelige i tale og kroppspråk, og ikke bare sende "ballen" til oss.For de gutta som bryr seg gjør dette allerede. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Agilis Trådstarter 19-04-24, 22:45
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Lystig&leken

Dette var en handling dratt litt ut av proporsjoner, men hadde du samtykket i altinn hadde du hat lite å gå tilbake på også om du "angret" deg i ettertid. Ingen innlogget samtykke = voldtekt. Ferdig diskutert og ferdig etterforsket. 

Men problemet her er kjempestort. 1 av 4 damer opplever overgrep iløpet av livet. Det kan være at en mann dekker fler her, men sånn jevnt over så er det ca. 1 mill kjønnsmodne menn her i landet og når 250 000 av dem er pr. definisjon en overgriper er det hele Bergen by i innbyggertall. Det tallet skremmer meg når man vet at hele Bergen by løper etter damer og forgriper seg på dem. Sånn kan det ikke være og sånn kan det ikke fortsette. Da må vi ta noen upopulære grep for å sikre at damenes sikkerhet blir ivaretatt. 

Jeg har ved flere tilfeller reddet damer fra fra menn med kapasitet. En gang ei som var for full og som hadde havnet i klørne på 7 - 8 utenlandske menn. En gang på byen der to dame søkte tilflukt sammen med meg for å unnslippe en innpåsliten mann som ikke hadde som hensikt å etterkomme deres ønsker. Jeg har vært på flere fester der fulle damer har blitt antastet uten deres samtykke og bedd de mennene pelle seg vekk. I alle disse tilfellene hadde andre menn samme sjansen, men de valgte å se bort istedet for å hjelpe. Jeg kan ikke være der for alle damer å passe på at voksne menn klarer å oppføre seg. Det kan ikke politiet heller. 


Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Lystig&leken

Det er begges ansvar å være tydelige. 

Det er begges ansvar å sjekke inn. 

Det er begges ansvar å fortelle, spørre og forklare. 

Om du er usikker på om der er et samtykke, så er det ditt ansvar å sjekke. 

Dette er ikke vanskelig. Ikke i det hele tatt. 

Noen ganger er det best å gi faen 🥳

Profilbilde Agilis Trådstarter 19-04-24, 22:58
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Som mann har du et større ansvar fordi du er både fysisk sterkere og har mindre på spill. Det at du er sterkere i stort sett alle sammenhenger gjør at du har overtaket ikke bare fysisk, men også psykisk. Er du da en brautende fyr som oppfører deg henssynsløst og skremmende er det feil om ikke annet er avtalt. Ei dame skjønner dette, men noen menn har tydeligvis vanskelig for å forstå dette. Da er det også lett for dama å "bli" med istedet for å prøve unnslippe nettopp pga. det å minimere faren. Jeg leser jo hva som skjer etter et avslag her inne og kan skrive under etter noen å i døra at det samme skjer der i praksis. Veldig ofte ble den "he-man" (for det var akkurat det han var) lagt i jern og kjørt bort på oppbevaring til lakrismennene populært kalt politi. 


Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger 19-04-24, 23:27
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Lystig&leken

"Men dere må da kunne si ifra direkte. Vi kan jo ikke drive å gjette oss frem til svaret alltid.Vi trenger klar tale."

Hvilken del av det som blir tatt opp er det du ikke klarer å forstå? 

Når kvinner som er blitt voldtatt sier "jeg var ikke i stand til å få frem et ord. I hodet mitt skrek jeg nei, men klarte ikke å lage lyd. Men hele kroppen strittet imot. Jeg bare lå der og håpte på at han skulle bli raskt ferdig så jeg kunne få kommet meg vekk".

Og så kan vi se på de mennene som da "klager" på at dama "bare lå der som en potetsekk. Jeg måtte gjøre alt arbeidet". 

Kanskje det er et tegn på at ting ikke er som de skal og at hun faktisk ikke har lyst. 

Det er farlig å tenke "det er jo bare å si tydelig ifra at du ikke har lyst, ellers kan vi jo ikke vite". Det er å legge ansvaret for et overgrep på helt feil sted. 

Jeg er ikke ansvarlig for å ikke bli utsatt for overgrep. Du er ansvarlig for å ikke utsette meg for det. Altså må du lære å tyde hvordan noen samtykker i motsetning til hvordan noen ikke klarer å si tydelig ifra når noe er ugreit. Det er det samtykkeloven handler om. Å forsikre deg om at den andre parten er tydelig villig. Er du i tvil så skal du ikke fortsette. 

❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.